top of page
bewerkt-6116.jpg

LOOPBAANBEGELEIDING EN LEIDERSCHAPSCOACHING

Voor jou als je je afvraagt waar jouw talent ligt en hoe je dat verder zou kunnen ontwikkelen. 


Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke talent, dat waar hij/zij goed in is en als vanzelfsprekend kan.


Door verhoging van de werkdruk binnen organisaties en de versnelling in de technologische ontwikkelingen kun je opgebrand raken omdat je bent gaan handelen vanuit de automatische piloot. Daarbij raak je soms de verbinding met jezelf, jouw passie en idealen of de ander kwijt.


Je vraagt je af waar ligt nou echt mijn talent en hoe kan ik dat unieke talent verder ontwikkelen?


In één sessie kan ik jou vertellen waar jouw talent ligt. Direct wordt duidelijk of jouw huidige baan jou daarin ondersteunt. Tijdens twee of drie vervolgsessies zul je je bewust worden van jouw oude patronen. Ik leer jou hoe jij deze patronen kunt veranderen.


In deze sessies is er ook aandacht voor de blokkades die jouw lichaam heeft opgebouwd. Door het opheffen van deze blokkades zal je in staat zijn om effectief te herstellen van een bijvoorbeeld een burn-out.

Het is een proces van bewustwording, transformatie en persoonlijke groei. Het resultaat van deze coaching is dat je jouw intrinsieke motivatie hervindt.


Op basis van mijn ervaring blijkt dat 90% van de mensen weer ontspannen aan het werk gaat!


Bij bedrijfscoaching richt ik mij zowel op de individuele werknemer als op teamontwikkeling. Ik inventariseer de energie en dynamiek tussen medewerkers onderling. Door middel van coaching verbind ik de medewerkers en leidinggevenden en zorg ervoor dat zij weer in hun kracht komen te staan. Dit draagt bij tot een hernieuwde bedrijfsdynamiek.


Door het toepassen van intuïtief en effectief leiderschap en te vertrouwen op jouw innerlijke kompas, bereik je ook daadwerkelijk een doel, voor jezelf en jouw medewerkers.

Loopbaanbegeleiding en leiderschapscoaching: Service
bottom of page